Over

Hoe het allemaal begon
Een vormgever vroeg me: “Hé Jeske, ik heb een leuk ontwerp gemaakt, maar deze tekst helpt mijn klant niet echt bij het verkopen van zijn product… Kun jij je er alsjeblieft tegenaan bemoeien?” Dat was in november 2010.

Ik zei ‘ja’! Het leek me leuk om de boel op te schudden. Zo begon ik voor mezelf als freelance tekstschrijver. Ik schreef en bedacht daarna voor verschillende merken, producten en projecten. Opdrachtgevers vroegen me steeds vaker om nog iets te doen. En nóg iets.

Omdat mijn verhalen goed ontvangen werden. En het samenwerken lekker ging.

En nu, na dik 13 jaar kan ik er niet meer omheen. Al mijn leuke opdrachten die goed landen, hebben één ding gemeen: gesmeerd teamwork. En nu wil ik niet meer anders!

Wat ik doe als tekstschrijver en communicatiecollega?
Ik schrijf levendige bedrijfsverhalen over mensen, projecten of ambities. Samen kijken we waar we die verhalen vangen én waar we ze delen. Vaak begint dat met een interview. Soms borrelt er spontaan iets op. En ik bedenk ook weleens een brand story of een smeuïg concept waar we een serie verhalen aan ophangen.

Zo maken we samen mensen enthousiast met wat jij doet. Het resultaat? Trotse klanten, nieuwe klanten of collega’s, enthousiaste samenwerkingen, blije collega’s óf subsidie voor speelruimte.

Ben jij bezig met mooie dingen? En mogen die in de etalage?

Neem contact met me op! Ik help je graag.

Jeske 🙋🏽‍♀️

PS Nog niet overtuigd? Keer mijn LinkedIn-profiel gerust binnenstebuiten.

Jeske Paalvast

post@jeskepaalvast.nl
06 41 77 93 71

Waar ik werk?

Bij Seats2meet, in het Spoorpark
of bij jou aan tafel?

KVK  5134 4998
BTW NL001668793B28