Over

Ik zat niet piepjong in de redactie van de schoolkrant en studeerde geen journalistiek. Nee, mijn noodzaak om te schrijven groeide uit frustratie. Vanaf mijn 18e had ik geen ouders meer en stond ik er alleen voor. Ik las brieven over verzekeringen, studiefinanciering en wezenuitkeringen. Natuurlijk had ik hulp, maar ik wilde zélf alles goed regelen en begrijpen tot in de details.

De vaagtaal in die brieven maakte me moedeloos. Wat is nou je punt en wat wil je van me?, vroeg ik me vaak af. Ik miste duidelijkheid en menselijkheid. Na een portie ploeterpuzzelen of een rondje bellen werd het vaak wel helder. Zeg dat dan meteen, dacht ik dan.

Het leven werd weer lichter en ik werd meer mezelf. Vrolijk, enthousiast en betrokken bij anderen. Toen ik na een tijdje in de pan keek, was een sterke soep ontstaan op basis van die twee ingrediënten: mijn schreeuw om duidelijkheid en menselijkheid aan de ene kant. En mijn vrolijke, empathische en licht-rebelse persoonlijkheid aan de andere kant. Uit die soep ontstond mijn fond en dat is nu mijn missie: dingen duidelijk maken, maar ook leuk. En daar ben ik als communicatiecollega nu bijna elke dag mee bezig!

O ja, onderweg ben ik afgestudeerd als Master in Communicatie en Informatiewetenschappen. Daarover lees je meer op LinkedIn!

Jeske Paalvast

post@jeskepaalvast.nl
06 41 77 93 71
KVK 5134 4998
BTW NL001668793B28

Contact?

Contact

Afspreken?
Bij Seats2meet in Tilburg of Den Bosch, in het Spoorpark of bij jou aan tafel!