Over

Ha, Ik ben Jeske 👋🏽!

Ik studeerde Frans en daarna Communicatie- en Informatiewetenschappen in Tilburg. En toen bleef ik hier plakken. En niet eens alleen om mijn vrienden uit Breda te etteren. Ik vind Tilburg gewoon heel leuk omdat er een hoop gebeurt. En soms is het hier raar en rauw, ik houd ervan.

Sinds 2010 werk ik als zelfstandig ondernemer. Soms als tekstschrijver, dan weer als interim communicatieadviseur of creatieve kracht. Het leukst vind ik maken en doen. Dus niet alleen adviseren maar vooral schrijven, tekenen en luisteren naar mensen. Ik voel me thuis bij organisaties met een maatschappelijke inslag die gaan voor eerlijk, inclusief en samen. Ik blijf me ontwikkelen en haal als freelancer de krenten uit de pap. Toch ben ik geen soloartiest en werk ik het liefst in een team waarin we kunnen leren en lachen.

Dus kun je wel wat communicatiekracht kan gebruiken en heb je een leuk team? Ik schuif graag bij je aan als communicatiecollega, duikel verhalen op en vertel ze voor je. Zo zijn de mooie dingen die je doet zichtbaar en maak je mensen enthousiast met wat je doet. Het resultaat? Enthousiaste samenwerkingen, trotse collega’s, subsidies voor speelruimte en blije klanten. Je haalt zelf opgelucht adem, want je hebt nu een communicatiecollega die voor je klaarstaat wanneer jij wilt. A bientôt!

Jeske Paalvast

post@jeskepaalvast.nl
06 41 77 93 71

Mijn adres?

Bij Seats2meet, in het Spoorpark
of bij jou aan tafel?

KVK  5134 4998
BTW NL001668793B28